Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр соціально значущих хвороб» Одеської обласної ради» висловлює свою повагу і звертається з проханням надати комерційну пропозицію на яйця курячі харчові (ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція) з метою визначення очікуваної вартості закупівлі згідно Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі, затвердженою наказом Мінекономіки України № 275 від 18.02.2020 р., а саме першого методу — Розрахунку очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін.
Комерційну пропозицію просимо завірити підписом уповноваженої особи та скріплені печаткою (у разі її наявності) у вигляді чітких та розбірливих скан-копій.
Подача комерційної пропозиції не накладає обов’язків на жодну із сторін.
Комерційну пропозицію та питання з посиланням на цю публікацію просимо надсилати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Комерційну пропозицію просимо надати до 13 травня 2022 року включно.
Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі (яйця курячі харчові 1 категорії)
ДК 021:2015: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
І. Вимоги до товару
Товар — Яйце куряче харчове 1 категорії. Яйця птиці без механічних пошкоджень, з висотою повітряної камери не більше ніж 9 мм, із щільним, що просвічується білком, i малопомітним жовтком, який займає центральне положення, або трохи рухомим. Термін зберігання столових яєць не перевищує 25 діб, не враховуючи дня знесення, при температурі не вище +20 ͦ С, а також яйця, які зберігались у холодильнику не більше 120 діб при температурі від 0 ͦ С до -2 ͦ С i відносній вологості 85-88 %. Baгa 10 яєць столових — не менш 560 г. Шкаралупа повинна бути чистою i непошкодженою. На шкаралупі допускається наявність поодиноких плям, крапок або смужок (сліди від підлоги або транспортера) не більше за 1/8 її поверхні. Але на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду. Яйця пакують у ящики з гофрованого картону a6o полімерні ящики, місткістю 360 штук, з використанням горбкуватих прокладок i в коробки з полімерних або картонних матеріалів по 6-12 штук. На транспортній тарі роблять напис «Обережно, крихке!», «Bepx, не кантувати». На ящик приклеюють етикетку, на якій вказують назву підприємства-постачальника, категорію яєць, кількість штук, дату сортування, відповідність вимогам стандарту, прізвище та ініціали сортувальника. Для підтвердження цього учасник надає гарантійний лист в довільній формі щодо дотримання технічним та якісним
характеристикам, викладеним в документацїі.
До кожної партії товару надається документ, що підтверджує її безпечність та якість згідно чинного ДСТУ 5028:2008. Яйця курячі харчові, та пов'язані з ними документи.
ІІ. Вимоги до постачання
Товар має постачатися за заявками Замовника (Заявки подаються за допомогою інтерактивного способу зв'язку (електронна пошта) та/або телефонного зв'язку не більше 48 годин до моменту поставки) за адресою Замовника: м. Одеса, вул. Леонтовича, 11, один раз на тиждень з 09:00 до 12:00 протягом дїї воєнного стану в країні у кількості _____. Кожну партію супроводжує документ, що підтверджує її безпечність
Загальна кількість: 30 000 шт.
Постачання продуктів харчування i продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством охорони здоров'я України до контакту з продуктами харчування i обладнані стелажами, що можуть зніматися, із додержанням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби, якими перевозиться товар, повинні бути чисті, без сторонніх запахів.
На недоброякісний товар складається акт i такий товар повертають постачальнику.
Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами i за свій рахунок протягом одного календарного дня.
Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі i виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат i рукавиці).
При розвезенні товару, Постачальник повинен дотримуватися санітарних норм щодо перевезення швидкопсувних продуктів харчування.
III. Вимоги до Постачальника
Постачальник відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних дозволів, сертифікатів на товар, та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, сертифікатів.
Постачальник повинен надати наступні документи та інформацію:
- копію рішення про державну реєстрацію потужностей, що будуть використовуватись при виробництві, переробці або реалізації харчових продуктів, у разі якщо це передбачено вимогами ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- копію експлуатаційного дозволу на потужності з виробництва харчових продуктів, у разі якщо це передбачено вимогами ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» або копію експлуатаційного дозволу на потужності з виробництва та/або переробки, та/або зберігання, та/або реалізації харчових продуктів, у разі якщо це передбачено вимогами ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- копію посвідчення водія (водіїв), а також копію особистої медичної книжки водія (водіїв) та медичної довідки щодо придатності керування транспортним засобом з чинною відміткою проходження медичного огляду, що будуть залучені для перевезення продукції;
- копію сертифікату щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів, а саме копію сертифікату щодо безпечності харчових продуктів відповідно до ДСТУ 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT);
- копію діючого сертифікату на систему екологічного управління на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT);
- довідку, складену у довільній формі про наявність в учасника працівника (-ів), не менше одного, який (-i) пройшов (-ли) навчання та отримав (ли) сертифікат (-ти) або свідоцтво (а) з питань внутрішнього аудиту у відповідності до ДСТУ ISO 22000:2019, ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT); з додаванням сканованого оригіналу документу;
- скан-копії оригіналу або копії договору на санобробку (дезінфекцію не менше трьох разів на місяць) спеціалізованих автотранспортних засобів підвезення продукції (не менше трьох разів на місяць), що діє не менше ніж до кінця 2022 року з наданням скан-копій оригіналів документів, що
- підтверджують дійсність цих договорів (акти виконаних робіт за останні 6 (шість) місяців a6o з моменту введення в експлуатацію автотранспорту — в залежності від того, який термін с меншим);
- скан-копії договору на дезінфекцію, дезінсекцію та дератизацію виробничих, складських, допоміжних та інших приміщень з обов'язковим зазначенням площ цих приміщень, що діє не менше ніж до кінця 2022 року з наданням копій документів, що підтверджують дійсність договору (акти виконаних робіт за останні 6 (шість) місяців або з моменту введення в
- експлуатацію зазначених приміщень — в залежності від того, який термін є меншим;
- копію Акту Держпродспоживслужби стосовно перевірки додержання оператором ринку — виробником продукції, що пропонується до постачання, вимог законодавства про харчові продукти, виданого не
- раніше 24 лютого 2021 року;
- копію Акту Держпродспоживслуби, складеного за результатами проведення заходу державного контролю оператора ринку — виробника продукції, що пропонується до постачання, у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP, виданий не раніше 24 лютого 2021 року.
В ціну товару повинні входити пакування, фасування, транспортні послуги, навантаження та розвантаження, інші витрати.
Завантаження, розвантаження товару здійснюють працівники Постачальника.